|
NEEDLE
MorninG • LanD
|
 |
« Reply #120 on: July 14, 2008, 10:41 PM » |
|
Pa kada neko komponuje numeru koja je kvalitetna (čak kvalitetnija od većeg dela elektronske muzike danas) i sluša se od '80-tih godina do današnjih dana ,čak stiče i nove poklonike onda to nikako ne može biti **anje, ČAK ni prema ličnom ukusu. Jednostavno to je upisano u legende & istoriju.
|
|
|
|
|
|
"...kontemplirajući u najboljoj nameri da ugradim smisao ljudima u glavu...shvatio sam da rima UVEK odvlači pažnju od smisla..."
|
|
|
|
zoki
TranceMaster
SuperModerator.
|
 |
« Reply #121 on: July 15, 2008, 12:40 AM » |
|
kao male bebe.
moja lopta lepsha od tvoje! sta, nije?? aaaa---ooooooo vaaa-----spiiiii-----taaaaaaa--------chiiiiiiii---------ceeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cortex
све са роштиља
|
 |
« Reply #122 on: July 15, 2008, 11:21 AM » |
|
hahaha.. pa, dobro, o ukusima ne vredi raspravljati, ali ja ipak mislim da je sve stvar(ajde da stavim pod navodnike) "upadanja u trip" uz tu muziku. meni je, npr., od oca ostala u nasleđe kaseta equinoxa te mi kao detetu nije bilo teško da u glavi vizualizujem zvuke te "čudne" muzike. (redovno sam tu kasetu nosio na ekskurzije, hahah!) za mene je to prvenstveno ambijentalna, pa tek onda, muzika uz koju se uslovno može đuskati  e sad, možda npr. "equinox" nekome danas zvuči smešno i deluje pomalo trash, to mi nije teško da shvatim... pitanje je dal' bi i ja danas to mogao da slušam da nisam igrom slučaja imao tu kasetu... i da me nije posle nje fascinirao kompletan lik i delo JMJ-a. 
|
|
|
|
|
|
nešto nešto nešto
|
|
|
|
nESbo
|
 |
« Reply #123 on: July 15, 2008, 12:45 PM » |
|
reći za njegovu muziku da je **anje isto je kao i reći za bilo kog klasičnog muzičara da je **anje. to je klasika jbt. ne mogu da verujem da neko više ceni neke mentole koji razvlače 2 note pola sata od ljudi koji sviraju klasiku .. užas na šta je ovaj svet spao!!
|
|
|
|
|
|
"The more you know the less you need to say." - Jim Rohn
|
|
|
|
zoki
TranceMaster
SuperModerator.
|
 |
« Reply #124 on: July 15, 2008, 07:20 PM » |
|
znachi Equinoxe album je mama i tata za danasnje vreme i za sva VREMENA UOPSTE!
Evo sad ga slusam po ko zna koji put i do jaja zvuchi uvek :-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ShoX
|
 |
« Reply #125 on: July 16, 2008, 07:56 AM » |
|
reći za njegovu muziku da je **anje isto je kao i reći za bilo kog klasičnog muzičara da je **anje. to je klasika jbt. ne mogu da verujem da neko više ceni neke mentole koji razvlače 2 note pola sata od ljudi koji sviraju klasiku .. užas na šta je ovaj svet spao!!
Samo nemoj da mi se rasplačeš molim te.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zoki
TranceMaster
SuperModerator.
|
 |
« Reply #126 on: August 19, 2008, 03:49 PM » |
|
ljudi sta je ovo, nema vishe pirata?
odakle da skidam psidzu? mislim odakle vi skidate?
jel ima neko link za Kino Oko novi album?
ajd pa tako...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lilit
|
 |
« Reply #127 on: August 19, 2008, 08:30 PM » |
|
http://rs295.rapidshare.com/files/138524641/Kino_Oko_-_Alphabetically_Divided_Highway-2008-MYCEL.rar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zoki
TranceMaster
SuperModerator.
|
 |
« Reply #128 on: August 19, 2008, 09:29 PM » |
|
imaš piće od mene btw jel postoji neki search engine za ovaj rapid share? ja sam probao http://rapidshare-search-engine.com i tu sam tražio Kino Oko al mi nije našao ništa ovo novo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nESbo
|
 |
« Reply #129 on: August 20, 2008, 09:39 AM » |
|
btw jel postoji neki search engine za ovaj rapid share? http://www.warez-bb.org/
|
|
|
|
|
|
"The more you know the less you need to say." - Jim Rohn
|
|
|
|
lilit
|
 |
« Reply #130 on: August 20, 2008, 03:16 PM » |
|
pa pazi ja imam jednu vrlo jednostavnu metodu koja radi i zove se google search.
znaci ukucas ime izvodjaca, kompilacije ili albuma pored toga dodas rapidshare.
izbaci ti forume, portale i sl. uglavnom ruske ili grcke na kojima imas link ka rapid-u i brdo mirrora ka ostalim share-ovima, ukoliko nemas premium za rapid znaju biti vrlo korisni.
probaj.
uzivaj :*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cortex
све са роштиља
|
 |
« Reply #131 on: August 20, 2008, 11:14 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
nešto nešto nešto
|
|
|
|
lilit
|
 |
« Reply #132 on: August 31, 2008, 02:26 PM » |
|
http://www.uploadjockey.com/download/9864796/shpongle_-_unreleased_remixes-web-2008-mycel.rar
|
|
|
|
« Last Edit: August 31, 2008, 02:29 PM by purple »
|
|
|
|
|
|
zoki
TranceMaster
SuperModerator.
|
 |
« Reply #133 on: August 31, 2008, 06:03 PM » |
|
znachi ovaj rapidshare je keva... mislim premium account. plus onaj www.warez-bb.org je odlicna stvar fala ljudi!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pawwa
Xiqhhyiecryn...