Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
September 03, 2010, 04:53 PM

Login with username, password and session length

Balkan psy trance community

Home | Help | Search | Label | Photos | Login | Register
psygarden.org
Label | Photo

+  PsyGarden.Org
|-+  Trance
| |-+  Production & Creation
| | |-+  Demo tracks (Moderator: nESbo)
| | | |-+  Overmind - Andromeda
« previous next »
Pages: [1] | Go Down Print
Author Topic: Overmind - Andromeda  (Read 500 times)
Overmind

« on: January 31, 2010, 02:08 AM »

Bilo je pravo uživanje praviti ovu stvar, prvu na novom kompu. Kako je lep osećaj kad ništa ne štuca, kad ne moraš da se drkaš sa renderovanjem MIDI kanala na svakih dva minuta da bi uštedeo na procesoru... Još samo zvučnici...

Elem, stvar je Goa, recimo. Ostalo mi je da ispeglam još par stvarčica, ali je za preview dovoljno dobra.

Link: Overmind - Andromeda

We Are The Cure!
Overmind

« Reply #1 on: January 31, 2010, 02:10 AM »

E da, Shoxu dugujem objašnjenje za onu breakbeat stvar... ostala je zarobljena na starom hardu, pa dok se ne iscimam do nekog da ubacim hard, pa da je prebacim na flash... jbg.

We Are The Cure!
ShoX

« Reply #2 on: January 31, 2010, 10:17 AM »

Pojma nemam o čemu govoriš.  Grin  Skroz sam zaboravio...

Što se tiče stvari:

Ne sviđa mi se početak. PAF !!! Tananannananan i taj kao bass lead se vuče do kraja. Mnogo podseća na moje stvari pre 6 godina. Heavy oldschool. Čak ti je i zvuk skroz na tom oldschool nivou. Prljav i muljav. Kao da je stvar rađena u Reason 1.0. Ostatak je manje više standardni Overmind fazon. Dobra selekcija zvukova. Jako mi se sviđa onaj gated lead i 303. Ako već furaš oldscool onda furaj do kraja. Trebao si još malo da začiniš sa 303. Takođe malo više delay-a i reverb-a nebi ubilo. Primetio sam da su ti skoro sve stvari suve. Treba malo panovati zvukove, staviti im neki delay da zvuci šetaju. Ovako ti je sve nekako dead center i lifeless. Dobra je stvar da smo tamo u 2001 ali nekako nisam imao želju da je opet odslušam. One prethodne stvari su ti bolje.

Overmind

« Reply #3 on: January 31, 2010, 01:30 PM »

Hvala na brzom odgovoru, Shox.

Jeste, prljavo i muljavo je moja stara boljka, posebno kad preteram sa brojem Closed Hats (tako veštački ubrzam stvar sa idejom da kasnije sredim da jedan do dva CH kanala budu dovoljna - naravno, od toga retko bude išta  Grin) + više od 4 VST-a. Vidiš, možda bi baš panovanje pomoglo da malo rasteretim track.

Btw, šta se dešava sa ftp serverom?

We Are The Cure!
ShoX

« Reply #4 on: January 31, 2010, 04:34 PM »

Kakav sada ftp server ?  Grin
pawwa

Xiqhhyiecryn...

« Reply #5 on: January 31, 2010, 06:07 PM »

Verovatno Overmind misli na psygarden-label FTP server - on je otišao time što je su domen i hosting istekli, jer nije bilo smisla produžavati ga.

Track mi se sviđa, bez obzira na zvuk (mada iskreno nisam mogao lepo da čujem, glasno, pošto mi spavaju ovde), dobra je i persistentna vožnja Smiley

Brate - e e e.
Overmind

« Reply #6 on: January 31, 2010, 06:19 PM »

Hvala, pawwa.

We Are The Cure!
Pages: [1] | Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  

Friendly websites: Trance Music Community | Kolaps - Trance Society