Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
September 03, 2010, 04:55 PM

Login with username, password and session length

Balkan psy trance community

Home | Help | Search | Label | Photos | Login | Register
psygarden.org
Label | Photo

+  PsyGarden.Org
|-+  Parties
| |-+  Najave (Moderators: zoki, pinga)
| | |-+  19.09.2003. DJ Lestat (Talamasca/3D Vision;France)
« previous next »
Pages: [1] | Go Down Print
Author Topic: 19.09.2003. DJ Lestat (Talamasca/3D Vision;France)  (Read 2256 times)
NEEDLE

MorninG • LanD

« on: September 12, 2003, 10:48 PM »

*EMULATOR presents*

Petak,19.09.2003.
Basta kulturnog centra Vrsac
21:00 - 06:00

DJ Lestat (Talamasca/3D Vision;France)

Support:
DJ SUN (Fractal,TECHNOSYNDICATE,Beograd)
DJ HeadPHones (Emulator,Beograd)
DJ 5Ra (Virtual Lyrics,Emulator,Vrsac)

Afterhour
06:00 -  Wink
DJ Igla (Emulator,Beograd)
DJ Kole (Liquid&Solid,IDP,Beograd)
DJ Rastko (Liquid&Solid Rec,Beograd)
« Last Edit: September 12, 2003, 10:50 PM by Alien_Project » Logged

"...kontemplirajući u najboljoj nameri da ugradim smisao ljudima u glavu...shvatio sam da rima UVEK odvlači pažnju od smisla..."
Nemanja

Personal Text

« Reply #1 on: September 12, 2003, 11:07 PM »

joj upucace te hodac ....
videces !

... in the beginning there was ... SOUND!!!
hodac
Guest
« Reply #2 on: September 13, 2003, 01:40 AM »

Mrzi me da brishem postove, hehee, mada opushteno svi oni vole progresiv, a kada trebamo pare ajmo malo full on-a, heheee, opushteno, ja ocekujem da ti dodjes u uzice, u 20 h, pa ti radi shta hoces.
Nemanja

Personal Text

« Reply #3 on: September 13, 2003, 02:17 AM »

tih dana svi neshto ocekuju od mene  Shocked
ma snacicu se  Grin

... in the beginning there was ... SOUND!!!
NEEDLE

MorninG • LanD

« Reply #4 on: September 13, 2003, 12:24 PM »

Ne znam ja ko sta ocekuje tih dana Smiley Ja samo znam da ce neko da nosi gace na shtapu ako se ne pojavi tamo gde treba da se pojavi Grin
Uzput,sto bi mene hodac upucao....zbog najave....ma sta ti je.....pa kad mogu da reklamiraju No Name i tako to...da bude i reklama necega oko cega se trudimo i sto ocekujem da ce biti kvalitetno
@hodac
 :-\grdno se varash shinko ako mislis da smo progressive organizacija. Ima raznih stilova,ali bas bas samo progresivci,to nismo Smiley
« Last Edit: September 13, 2003, 05:15 PM by Alien_Project » Logged

"...kontemplirajući u najboljoj nameri da ugradim smisao ljudima u glavu...shvatio sam da rima UVEK odvlači pažnju od smisla..."
Dushan

LOVE AND LIGHT

« Reply #5 on: September 13, 2003, 02:42 PM »

Ne znam ja ko sta ocekuje tih dana Smiley Ja samo znam da ce neko da nosi gace na shtapu ako se ne pojavi tamo gde treba da se pojavi Grin
Uzput,sto bi mene hodac upucao....zbog najave....ma sta ti je.....pa kad mogu da reklamiraju No Name i tako to...pa mi smo zlato za njih Smiley
@hodac
 :-\grdno se varash shinko ako mislis da smo progressive organizacija. Ima raznih stilova,ali bas bas samo progresivci,to nismo Smiley

@ a.project ... ne bih da ulazim sa tobom u dublju raspravu oko toga ko je zlato za koga , jel sa tvojom konstataciom u vezi No name -a imam utisak da je to upuceno nekim ljudim meni bliskim, a mozda i meni samom, al nebitno ... loshe ti to, mislim nisam se ja osetio pogodjenim, ali jedan savet nemo' pustash krilca pre nego sto naucish da letish ... ae pozdrav i nemoj se ljutish !!!

hodac
Guest
« Reply #6 on: September 13, 2003, 03:57 PM »

Shto se mene tiche, ja volim da i neko drugim osim gosha i xperimenta zaradi kintu, jer ti drugi tu kintu mogu da ulazo u neshto korisno.Ali cela poenta priche je da se ovde najavljuju zurke cije najave ne mzoete da procitate na plakatima duz celog bg-a, nadam se da ce te to imati u vidu, ai ne morate, u svakom slucaju opushteno, nadam se da ce vam doci dosta ljudi, a i nemojmo se zavaravati, reklama po forumima ne donosi ni 20 ljudi, na ovom josh manje.
NEEDLE

MorninG • LanD

« Reply #7 on: September 13, 2003, 05:13 PM »

Uzput,sto bi mene hodac upucao....zbog najave....ma sta ti je.....pa kad mogu da reklamiraju No Name i tako to...pa mi smo zlato za njih Smiley
@hodac

@ a.project ... ne bih da ulazim sa tobom u dublju raspravu oko toga ko je zlato za koga , jel sa tvojom konstataciom u vezi No name -a imam utisak da je to upuceno nekim ljudim meni bliskim, a mozda i meni samom, al nebitno ... loshe ti to, mislim nisam se ja osetio pogodjenim, ali jedan savet nemo' pustash krilca pre nego sto naucish da letish ... ae pozdrav i nemoj se ljutish !!!

Ja stvarno ne znam koje blizak tebi od ljudi koji su stavili reklamu za No Name ili bilo koji dogadjaj ili zurku.Zato ako si se nesto uvredio ili te je pogodilo....sorry.Bilo kako bilo,ispravio sam post,tako da sad lici na ono sta stvarno mislim. Izvinjavam se onima koji su se nasli uvredjeni.

NEEDLE

MorninG • LanD

« Reply #8 on: September 13, 2003, 05:25 PM »

Shto se mene tiche, ja volim da i neko drugim osim gosha i xperimenta zaradi kintu, jer ti drugi tu kintu mogu da ulazo u neshto korisno.Ali cela poenta priche je da se ovde najavljuju zurke cije najave ne mzoete da procitate na plakatima duz celog bg-a, nadam se da ce te to imati u vidu, ai ne morate, u svakom slucaju opushteno, nadam se da ce vam doci dosta ljudi, a i nemojmo se zavaravati, reklama po forumima ne donosi ni 20 ljudi, na ovom josh manje.

Hvala tebi na podrsci ne samo nama,vec i svima koji imaju neko svoje misljenje o sceni,i pokusavaju da ga predstave drugim ljudima.
Ja i ne mislim da ce najava na ovom forumu doneti mnogo publike,ali sam misljenja da na ovom forumu trebaju da se postavljaju najave zurki za koje se ocekuje da ce biti kvalitetne i koje ne rade stare face tipa Xperimenta ili Gosha,nego neki drugi ljudi(izmedju ostalog pravo svakog je da bira). A da li se zurka najavljuje po Bg-u ili ne,to ne bi trebalo da ima uticaja za okaciti najavu na ovom forumu.Svako normalan zna da ce se za Lestata rascuti gde god da se pojavi,ali je poenta da se kulturno pozovu i neki ljudi koji imaju malo sire poglede od prosecnog Diesel-a.

Dushan

LOVE AND LIGHT

« Reply #9 on: September 13, 2003, 06:26 PM »

@hodac

Ja stvarno ne znam koje blizak tebi od ljudi koji su stavili reklamu za No Name ili bilo koji dogadjaj ili zurku.Zato ako si se nesto uvredio ili te je pogodilo....sorry.Bilo kako bilo,ispravio sam post,tako da sad lici na ono sta stvarno mislim. Izvinjavam se onima koji su se nasli uvredjeni.
Ne nema potrebe da mi se izvinjavash jel se nisam zaista osetio pogodjenim, ali cenim tvoj stav ... hteo sam cisto da kazem da jednostavno treba dati podrsku svima znaci i ljudima koji su radili na No Nameu i Vama i svima koji zele da nesto poprave u celoj prici ... eto toliko o ovome, Respect !

hodac
Guest
« Reply #10 on: September 14, 2003, 12:04 AM »

Hmmm, pa pazi pojam kvalitetnog je dosta diskutabilan, po meni je lestat daleko od toga, podgotovo kao dj set.Pustace hitice, samo shto ih on ima pre engo neki drugi dj-evi, heheee.Opshteno, delimichno si upravo, za najave, i to stoji, hehe.
NEEDLE

MorninG • LanD

« Reply #11 on: September 14, 2003, 07:35 AM »

Dobro,to za kvalitet je diskutabilno,ali samo sa odredjenog stanovishta da ono sto je kvalitetno meni,ne mora da bude kvalitetno i nekom drugom.Meni je licno Lestat kvalitetniji kao DJ,neeego kada dodje kao live.
A ovo oko hitica....pa to sta ce Lestat da pusti i sta ce da postanu hitovi,za to nije zasluzan Lestat,nego oni koji ce tu muziku (aj' da kazemo uslovno iz njegovog nekog seta) nadalje mrcvariti beskrajnim pustanjem na zurkama.Tako nastaju hitici...kad ti masi isperesh glavu (a.k.a Raver i tome slicno) pa svi pocnu da vicu Astriiiiiiix...tooooo!!!! Za to sigurno nije kriv Lestat i njegov set Smiley

HeadPHones

I'm a llama!

« Reply #12 on: September 14, 2003, 08:42 AM »

@ ALIEN PROJECT ovakve zurke ne treba najavljivati ovde, to je bar par puta napomenuto a zurke na No Name-u su totalno druga prica.  Huh

@ HODAC da ti kazem odmah iz prve ruke org. Emulator nikako nije progressive nastrojena (takve org. jos nema u ovoj zemlji, nazalost), ja jesam ali ja sam trecina ekipe.
Sto se tice para to sam vec pricao na jednoj drugoj temi a ne ocekujes valjda da se u Vrshac (jos je to prvi put da gostuje stranac) dovede recimo Vibrasphere?!  Shocked
Lestata ljudi u Vrscu mnogo gotive tako da je normalno da on dodje. A za kvalitet cemo se potruditi maximalno, u vezi toga koliko je Lestat kvalitetan necu nista vise da kazem od toga da je jedan od najboljih trance dj-eva, takodje tu su i drugi dj-evi koje treba cuti  Wink
I mnoooogo je bolje da radi dj set. Njegov "live" je obicno pustanje numera sa kompa. Bar je tako bilo na L&S 02.
NEEDLE

MorninG • LanD

« Reply #13 on: September 14, 2003, 03:25 PM »

@ ALIEN PROJECT ovakve zurke ne treba najavljivati ovde, to je bar par puta napomenuto a zurke na No Name-u su totalno druga prica.  Huh

OK,OK,nemo' se ljutite......necu vishe,obecavam Grin Grin Grin Grin Grin
hehehehehe
« Last Edit: September 14, 2003, 03:25 PM by Alien_Project » Logged

nikoleta

[=^_^=]

« Reply #14 on: September 16, 2003, 09:23 PM »

da....ja cju docji...
i stvarno je bolje dj set nego live...
il je smorila il je kranje bezveze njegova muzika(postala)
ae vidimo se Cheesy

]
Pages: [1] | Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  

Friendly websites: Trance Music Community | Kolaps - Trance Society